Ook al is je kindje nog heel klein, samen een boekje lezen kan heel goed!

Je kindje vindt het gezellig, luistert naar je stem en leert stiekem ook al heel veel. Je kunt er een vaste gewoonte van maken, bijvoorbeeld na het fruithapje. Bij kleine baby's duurt zo'n moment nog heel kort, maar dat zal steeds langer worden. Hieronder vind je elke maand nieuwe tips van de bibliotheek uit Grou voor leuke boeken die jij met je baby, dreumes en peuter kunt lezen. 


Dribbel

Allerlei belevenissen van het hondje Dribbel en zijn vrienden.Voorleesboek met eenvoudige tekeningen in kleur. Vanaf ca. 3 jaar.


Dribbel

Aan de hand van de avonturen van Dribbel en zijn vriendjes leren peuters en kleuters bekende en minder bekende woordjes uit hun leefomgeving. Prentenboek met hardkartonnen pagina's en illustraties in vrolijke kleuren. Vanaf ca. 2 jaar.


Kikkertje Flo

Het kleinste kikkertje uit een grote kikkerfamilie speelt dat ze een woeste beer is, maar niemand heeft tijd om naar haar te luisteren. Prentenboek met zachtgekleurde schilderingen. Vanaf ca. 3 jaar.


Beertje Bobbel

Als beertje Bobbi jarig is, krijgt hij veel cadeautjes. Prentenboekje met zachtgekleurde tekeningen en tekst op rijm. Vanaf ca. 3 jaar.