Sporten bij Mom in Balance

Tijdens de zwangerschap en zeker ook daarna is bewegen en sporten extra belangrijk. Het is zowel voor jou als je baby goed om in deze periode van je leven lekker in beweging te blijven. In de eerste jaren met kleine kinderen ben je een topprestatie aan het leveren. Zoekende naar de balans tussen gezin en werk en tijd voor jezelf. Kleine kinderen eisen nog veel van je aandacht op. Daarnaast kun je ook nog een drukke baan ambiëren. Om dit alles op een energieke wijze te combineren is het van groot belang dat je fysiek en mentaal lekker in je vel zit. Hoe sterker je bent hoe makkelijker het zal zijn om alle ballen hoog te houden en de juiste keuzes te maken voor jezelf. 

De ambitie van Mom in Balance is om zoveel mogelijk (aanstaande) moeders zich sterk en energiek te laten voelen, de juiste keuzes te laten maken en om volop te genieten van het moederschap in combinatie met het behouden van je persoonlijke ambities en doelen.

Voel je fit en energiek met Mom in Balance! Sinds een jaar is het ook mogelijk om in Friesland mee te doen met de workouts van Mom in Balance. Zowel in Sneek als in Leeuwarden wordt al twee keer in de week druk gesport en vanaf maart 2016 zal ook in Heerenveen worden gestart met de workouts! Voor meer informatie kijk je op de website van Mom in Balance of op de facebookpagina van Mom in Balance Friesland. Uiteraard ben je altijd welkom voor een proefles. Aanmelden kan via de website of mail naar .